fbpx

Cum creăm gelato

Pentru noi calitatea înaltă a produsului final este cel mai important aspect din tot ceea ce facem.

Pentru a menține promisiunea gustului autentic italian de gelato, credem că este foarte important să controlăm întregul proces, de la producție până la ușa ta.

Concret, cum facem asta?

Selectăm ingrediente naturale de cea mai bună calitate, lucrând atât cu furnizori locali, cât și cu furnizori din Italia pentru gusturile specifice din țară mamă a gelato artizanal.

Producem baza de gelato în laboratorul propriu printr-un proces de pasteurizare de încălzire (850C) și răcire rapidă (la 40C).

Adăugăm gustul specific sortimentelor produse, care sunt 100% naturale, cum ar fi Pistacchio Sicilia, Vanilie de Madagascar, Nocciola de Piedmonte, Cioccolato Fondante Nero, Cioccolato Monorigine (Ecuador, Jamaica, Peru, Madagascar, Sao Tome) cu 73% conținut cacao etc.

Pentru gama de fructe, cumpărăm fructe de la producători mici locali, le pasăm, adăugăm fructoza naturală de cea mai bună calitate și apă – și gata Gelato frutta. Gama de fructe NU conține lapte, păstrându-și cremozitatea prin procesul de producție. Facem Gelato frutta, nu sorbet.

Pentru gama vegană folosim ca baza lapte de orez.

Gelato se păstrează în gelateria noastră în vaschete de inox, acoperite, pentru a nu fi expuse aerului și luminii care pot afecta calitatea produsului.

Mașina noastră frigorifică pleacă de la laboratorul nostru direct la tine acasă și astfel păstrăm produsul la -160C până la ușa ta, livrând gustul de gelato autentic și respectând cu strictețe toate normele de siguranță alimentară.


INGREDIENTE

Baza gelato: Lapte dulce (3,5%grăsime); Frișcă lichidă neindulcită; Zahăr

Gama fără zahăr este îndulcită cu un mix de îndulcitori naturali: Ștevia; Maltitol; Eritritol

Gama vegană este creată pe baza de ulei de măsline

Produsele noastre conțin următorii alergeni: Lapte; Ou; Nuci; Alune; Fructe pădure

0