Cum producem gelato

Ce ne defineste si ce ne diferentiaza in piata?

Pentru noi, calitatea produsului final este cel mai important aspect din tot ceea ce facem. Suntem concentrati pe produse high quality Gelato … NATURAL PROASPAT si AUTENTIC

Producem in laboratorul propriu, atat gusturi clasice, cat si o gama inovativa VEGANA (inlocuind grasimea animala cu cea natural Vegetala), FARA ZAHAR (pe baza de Stevie si indulcitori naturali) si FARA GLUTEN!

Pentru a menține promisiunea gustului gelato autentic italian, este foarte important să controlăm întregul proces, de la producție până la ușa ta.

Concret, cum facem asta?

Selectăm ingrediente naturale de cea mai bună calitate, lucrând atât cu furnizori locali, cât și cu furnizori din Italia pentru gusturile specifice din țara mamă a gelato artizanal. Producem baza de gelato în laboratorul propriu printr-un proces de pasteurizare de încălzire (850C) și răcire rapidă (la 40C). Adăugăm gustul specific sortimentelor produse, care sunt 100% naturale, FARA coloranti si FARA stabilizatori sau aditivi, cum ar fi Pistacchio Sicilia, Vanilie de Madagascar, Nocciola de Piemonte, Cioccolato Fondante Nero, Cioccolato Monorigine (Ecuador, Jamaica, Peru, Madagascar, Sao Tome) cu 73% conținut cacao etc.

Pentru gama de fructe, cumpărăm fructe de la producători mici locali, le pasăm, adăugăm apă si le indulcim cu Stevie si un mix de indulcitori naturali (Eritritol si Maltitol) și gata Gelato frutta. Gama de fructe NU conține lapte, păstrându-și cremozitatea prin procesul de producție.

Pentru gama vegană folosim ca baza lapte de soia sau orez.

Gelato il păstrăm în vaschete de inox, acoperite, pentru a nu fi expuse aerului și luminii care pot afecta calitatea produsului. Mașina noastră frigorifică pleacă de la laboratorul nostru direct la tine acasă și astfel păstrăm produsul la -12/-140C până la ușa ta, livrând gustul de gelato autentic și respectând cu strictețe toate normele de siguranță alimentară.

Ingrediente

Baza gelato: Lapte dulce (3,5%grăsime); Frișcă lichidă neindulcită; Zahăr

Gama fără zahăr este îndulcită cu îndulcitori naturali: Ștevia, Maltitol, Eritritol

Gama vegană este creată pe baza de lapte de orez sau ulei de măsline

Produsele noastre conțin alergeni: Lapte; Ou; Nuci; Alune; Fructe de pădure

Infografic preluat de la Gelatissimo.com.au unde am și degustat produsele. Sunt la fel de bune ca ale noastre. Dacă ajungeți în Australia, de acolo să luați!

0
    0
    Coșul tău
    Your cart is emptyReturn to Shop